Antalya Özel Ders


Antalya Özel Ders

Antalya özel ders olarak biliyoruz ki sınava hazırlık  ciddi bir çalışma  ister. Bizde bu sınava hazırlık aşamasında yorulanların yanında bir nefes olmayı kendimize prensip edinmiş olup, bu zorlu süreçte  siz değerli öğrencilerimize tecrübelerimizi aktarıp hedeflediğiniz bölümleri kazandırmayı amaçlıyoruz. Sınavlara hazırlık döneminde ister bire bir, isterse grup dersleri için siz değerli öğrencilerimizin hizmetindeyiz.

 

Neden Özel Ders?

 

ÖSYM nin yapmış olduğu tüm sınavları her yıl takip ediyor çalışmalarımızı ona göre planlıyoruz. Biliyorsunuz ki tecrübelerden faydalanmak her zaman için işlerimizi kolaylaştırmıştır. İşlerle özel ders ne alaka dediğinizi duyar gibiyim. Şöyle ki sınava hazırlık sürecinde çalıştığınız konularla alakalı yüzlerce çeşit soru tipi bulunmaktadır. Bu soru tiplerinin tamamına çalıştığınız kaynaklarda karşılaşmayabilirsiniz. Karşılaşsanız bile soruların hepsini çözemeyebilirsiniz. İşte tamda bu noktada özel dersin önemi ortaya çıkmaktadır. Çözemediğiniz soruları ekip olarak pratik çözümleriyle kalıcı bir şekilde çözüyor olacağız. Ekip olarak öğrencilere sadece ders değil, derse nasıl çalışılacağı konusunda tecrübelerimizi aktarıyor olacağız.

Ara sınıflarda ders verdiğimiz çoğu öğrenciler aldıkları derslerde tek başlarına yetebiliyor duruma gelmişlerdir. Sadece bize yapamadıkları soruları çözdürmek için gelmektedirler. Çözülemeyen her soru, öğrenmek için çok iyi bir fırsattır.

 

Hedefimiz?

Antalya özel ders olarak öğrencilere konuyu hızlı bir şekilde kavratıp Yeni nesil sorularla pekiştirme yapıp maksimum seviyede verim almak en önemli amacımızdır. Bizi tercih eden öğrencilerimizle seviyelerine uygun en az üç tane soru bankasını tam manasıyla bitirtip maksimum faydayı sağlamaktır. Daha fazla soru bankası demek, daha fazla tecrübe demektir. Bitirdiğiniz soru bankası sayısı arttıkça sorulara aşinalığınız artacak ve soruları cevaplama süreniz azalacaktır. Dolayısıyla sınavlarda zaman yetmeme sorununu da çözmüş olacaksınız. Tüm yapılan çalışmaların sonucunda hayallerini kurduğunuz üniversitede istediğiniz bölümü kazandırmayı hedeflemekteyiz.

Hayallerinize bizimle ulaşmak isterseniz aşağıdaki özel ders talep formunu doldurun öğretmenlerimiz sizinle iletişime geçsin.

 

Yorumlar

  1. Sayfaniz sayesinde cok degerli hocalarla tanistim. Emeğinize saglik.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Antalya Matemetik Özel Ders